Over
ons kantoor

Onze vennoten hebben meerdere jaren ervaring opgedaan in internationale Amerikaanse en Engelse advocatenkantoren en/of gereputeerde Belgische kantoren, gespecialiseerd in handelsrecht.

Onze cliënten genieten daarom van het beste van twee werelden : enerzijds krijgen zij de kwaliteit en reactiesnelheid die zij verwachten van een internationaal kantoor, anderzijds worden hen het hoge niveau en de flexibiliteit, het beperkte risico op belangenconflicten, de persoonlijke dienstverlening en de realistische erelonen van een premium onafhankelijk Brussels advocatenkantoor geboden.

Over onze waarden

Bij LMBD streven wij ernaar om onze cliënten juridische diensten aan te bieden van het hoogste niveau, ten einde hen bij te staan in het bereiken van hun zakelijke doelstellingen op een efficiënte, doeltreffende en economisch correcte manier, en om de hoogste standaard van integriteit en professionele regels in acht te nemen.

Wij beogen deze doelstellingen door een voortdurende focus op kwaliteit en uitmuntendheid, door middel van een constante aandacht voor de actualisatie van onze juridische kennis, door opleidingen en research, maar evenzeer door actief te zijn als auteurs van juridische werken, door lesopdrachten aan de universiteit en door officiële ambten te bekleden, zoals bijv. plaatsvervangend rechter in de rechtbank van koophandel Brussel, en door bijzondere aandacht te besteden aan de selectie en de opleiding van onze medewerkers.

Ten einde ons kwaliteitsniveau op peil te houden, beperken wij ons tot een aantal juridische specialisatiedomeinen, gecombineerd met een grondig begrip van de sectoren die wij dienen en met onze welgekende taalcapaciteiten (Engels, Nederlands, Frans, Italiaans, Spaans en Duits). Mits instemming van onze cliënten en in functie van de vereisten van bepaalde dossiers doen wij beroep op ons internationaal netwerk van vertrouwde, ervaren buitenlandse correspondenten.

Onze soepele structuur en grondige kennis van het handelsrecht stelt ons in staat om snel in te spelen op de noden van onze cliënten. Onze persoonlijke service garandeert dat wij te allen tijde bereikbaar zijn voor onze cliënten en hen kunnen bijstaan door professionele advocaten die hun taal machtig zijn.

Door onze juridische kennis en ervaring te combineren met een innovatieve en progressieve ingesteldheid, en door onze aandacht voor een veranderende wereld en voor de sectoren van onze cliënten, hun economische omgeving en hun specifieke vereisten, optimaliseren wij voortdurend onze diensten ten einde de hoogst mogelijke resultaten te behalen voor onze cliënten.

Onze cliënten vormen het hart van onze activiteiten, hun eisen zijn onze streefdoelen.

Ons succes gaat samen met het koesteren en constant verdienen van hun tevredenheid en vertrouwen.